Florentinai iš avižų – rugių dribsnių

768 1024 Vegan Pipiras

Vyrelis sakė : dieviško skonio, tikriems smaližiams. 🙂 Man taip pat labai skanu buvo! Vaikai kaip pamišę valgė 😀

 

img_20160929_100926

Pristatau Jums MILZU Lietuva bio ruginių avižinių dribsnių – florentinus

Sudėtis:
3 puod. BIO ruginių dribsnių MILZU
6-8 v.š bet kokio saldiklio
-tinka sirupas, medus
2 v.š aguonų

Dribsnius suberti į indą. Sirupą sumaišyti su aguonomis ir pamažu pilti ant dribsnių, atsargiai išmaišyti.

Kepti įkaitintoje orkaitėje 180temp. apie 10min.
BŪTINA – Palaukti kol atvės, tada traukti.

Skanaus!

Komentarai

Komentarų

    Parašykite komentarą

    El. pašto adresas nebus skelbiamas.

    error: Content is protected !!