Baltų pupelių – žirnių kepsneliai

454 605 Vegan Pipiras

 

img_20160922_142540

Sudėtis:
1,5 puod. baltų pupelių
1,5 puod. žirnių
-užmerkti per naktį
-išvirti ant garų
-susmulkinti S formos smulkintuve
0,5 puod. kukurūzų
-virtų ant garų
-tinka ir konservuoti
1 cukinija
-sutarkuoti “sūrio” tarka
1 puod. avižinių dribsnių
Viską sumaišyti kartu, dėti prieskonius.

Prieskoniai : druska, pipirai, krapai, bazilikas, rūkytos paprikos milteliai.

Iš tešlos formuoti kepsnelius, apvolioti avižiniuose dribsniuose. Kepti su lašeliu riebalų, iš abiejų pusių.

Patiekta su : pekino kopūstu, citrinos sultys, pipirai, druska ir lukštentos kanapių sėklos iš HappyReal Food.

Komentarai

Komentarų

    Parašykite komentarą

    El. pašto adresas nebus skelbiamas.

    error: Content is protected !!