Baltų pupelių – žirnių kepsneliai
Sudėtis:
1,5 puod. baltų pupelių
1,5 puod. žirnių
-užmerkti per naktį
-išvirti ant garų
-susmulkinti S formos smulkintuve
0,5 puod. kukurūzų
-virtų ant garų
-tinka ir konservuoti
1 cukinija
-sutarkuoti “sūrio” tarka
1 puod. avižinių dribsnių
Viską sumaišyti kartu, dėti prieskonius.
Prieskoniai : druska, pipirai, krapai, bazilikas, rūkytos paprikos milteliai.
Iš tešlos formuoti kepsnelius, apvolioti avižiniuose dribsniuose. Kepti su lašeliu riebalų, iš abiejų pusių.
Patiekta su : pekino kopūstu, citrinos sultys, pipirai, druska ir lukštentos kanapių sėklos iš HappyReal Food.
Parašykite komentarą