Indiški pyragėliai -"Samosa" su obuolių "uogienę", kepti orkaitėje
Kiek kitokie, saulėti pyragėliai. Neįprasto skonio, labai gaivūs 🙂
Indiški pyragėliai – Vegan „Samosa” su obuolių „uogienę”, kepti orkaitėje
Reikia:
Įdaras:
3vnt dideli obuoliai
3v.š kokoso cukraus
3 v.š vandens
(galima dėti, cinamono, imbiero)
Tešla:
500ml spelta tamsių miltų
2 a.š juodų – baltų sezamo sėklų
1 a.š ciberžolės
1 a.š druskos
6 v.š vegan tirpinto margarino
10 v.š šilto vandens
Veiksmas:
Įdaras – obuolius nulupti ir supjaustyti užberti cukraus, palaikyti 10min. Dėti vandens ir virti „obuolienę”.
Tešla – Miltus, sėklas, druską, ciberžolę išmaišyti. Dėti margarino su vandeniu ir minkyti gerai tešlą. Išsiminko labai gerai ji. Tampa geltona. Padalinti tešlą į 8 dalis. Iškočioti dėti įdarą ir daryti samosą.
Kepti įkaitintoje orkaitėje 20-30min.
Skanaus!
p.s vegan margarinas atrodo taip : https://www.facebook.com/veganpipiras/photos/a.288260041528539.1073741865.238013569886520/294130554274821/?type=3&theater
Parašykite komentarą