
Avokado majonezas
Daug metų nenaudoju majonezo, ne dėl to, kad mes dabar esame Veganai, tačiau dėl to, kad jo sudedamosios dalys nėra gražios. Atsitiktinai pamačiusi avokado majonezą (Ačiū Kriste) sugalvojau pasidaryti ir aš. Mums jis patiko, rekomenduoju tiems, kas mėgsta valgyti su kokiu padažiuku ar turi „priklausomybę” majonezams. 🙂
Avokado majonezas
Sudėtis:
2 gerai sunokę avokadai
0,5 citrinos
⅓ puod. alyvuogių aliejaus
0,5 a.š himalajų druskos
Veiksmas:
- Avokadą nulupti, išimti kauliuką.
- Išspausti citrinos sultis.
- Į S formos smulkintuvą/kokteilinę dėti avokadą, pilti alyvuogių aliejaus, citrinos sultis, berti himalajų druską.
- Smulkinti iki vientisos gražios masės kelias minutes.
- Dėti į sandarų indą.
- Šaldytuve laikyti iki savaitės.
Skanaus!
Parašykite komentarą