Avokado majonezas

768 1024 Vegan Pipiras

Daug metų nenaudoju majonezo, ne dėl to, kad mes dabar esame Veganai, tačiau dėl to, kad jo sudedamosios dalys nėra gražios. Atsitiktinai pamačiusi avokado majonezą (Ačiū Kriste) sugalvojau pasidaryti ir aš. Mums jis patiko, rekomenduoju tiems, kas mėgsta valgyti su kokiu padažiuku ar turi „priklausomybę” majonezams. 🙂

img_20161007_175126

Avokado majonezas

Sudėtis:
2 gerai sunokę avokadai
0,5 citrinos
⅓ puod. alyvuogių aliejaus
0,5 a.š himalajų druskos

Veiksmas:

  1. Avokadą nulupti, išimti kauliuką.
  2. Išspausti citrinos sultis.
  3. Į S formos smulkintuvą/kokteilinę dėti avokadą, pilti alyvuogių aliejaus, citrinos sultis, berti himalajų druską.
  4. Smulkinti iki vientisos gražios masės kelias minutes.
  5. Dėti į sandarų indą.
  6. Šaldytuve laikyti iki savaitės.

Skanaus!

Komentarai

Komentarų

    Parašykite komentarą

    El. pašto adresas nebus skelbiamas.

      Atgaliniai pranešimai su “Avokado majonezas

      1. Skaniausios baltagūžio kopūsto salotos | Vegan Pipiras
      error: Content is protected !!