Saldus orkaitėje kepti “kolduniukai”
Tešla:
2 puod. spelta šviesių miltų
0,5 a.š ciberžolės
¼ puod. kamabrio temp. kokoso aliejaus
2 v.š kokoso žiedų cukraus
žiūpsnelis druskos
⅓ puod. vandens
Įdaras:
2 smulkiai pjaustyti obuoliai
0,5 a.š cinamono
1 v.š kokoso žiedų cukraus
Veiksmas:
Sumaišyti visus sausus tešlos produktus, tada pilti vandenį ir išminkyti tešlą. Supjaustytus įdaro obuolius sumaišyti su cinamonu ir cukrumi.
Tešlą padalinti į 12 dalių. Kiekvieną dalį iškočioti (rutuliukų). Į iškočiotą rutuliuką dėti įdaro, lenkti per pusę, užlankstyti šonus, o galus sujungti drauge.
Kepti įkaitintoje orkaitėje apie 20-25min, 180temp.
Skanaus!
Parašykite komentarą