Saldus orkaitėje kepti “kolduniukai”

768 1024 Vegan Pipiras

Tešla:
2 puod. spelta šviesių miltų
0,5 a.š ciberžolės

img_20161027_155639

¼ puod. kamabrio temp. kokoso aliejaus
2 v.š kokoso žiedų cukraus
žiūpsnelis druskos
⅓ puod. vandens

Įdaras:
2 smulkiai pjaustyti obuoliai
0,5 a.š cinamono
1 v.š kokoso žiedų cukraus

Veiksmas:

Sumaišyti visus sausus tešlos produktus, tada pilti vandenį ir išminkyti tešlą. Supjaustytus įdaro obuolius sumaišyti su cinamonu ir cukrumi.

Tešlą padalinti į 12 dalių. Kiekvieną dalį iškočioti (rutuliukų). Į iškočiotą rutuliuką dėti įdaro, lenkti per pusę, užlankstyti šonus, o galus sujungti drauge.

Kepti įkaitintoje orkaitėje apie 20-25min, 180temp.

Skanaus!

Komentarai

Komentarų

    Parašykite komentarą

    El. pašto adresas nebus skelbiamas.

    error: Content is protected !!