Raudonų lęšių “lavašas”

807 605 Vegan Pipiras

Kai stengiesi mažinti miltu kiekį, sugalvoji daryti kitaip valgyti 😀

Mums labai patiko, vaikai skaniai valgė – o man tai svarbiausia.  🙂 
img_20161026_152636

Valgėme su baltagūžiu kopūstu, pomidorais. 🙂

Raudonų lęšių “lavašas”

Sudėtis:

1 dalis : 1 puod. raudonų lęšių ir 2 puod. vandens

2 dalis:
1,5 puod. vandens
2 v.š aliejaus
0,5 a.š himalajų druskos

Veiksmas:

1 dalis : Lęšius užmergti per naktį. Ryte – nupilti vandenį.

2 dalis : Į lešius pilti 1 puod. vandens ir blenderiuoti. Palikti pastovėti ±4val. Tada dėti druską, aliejų ir likusį (0,5 puod.) vandens. Gerai išmaišyti.

Įkaitinti keptuvę, pilti ±2 samčius masės, ją paskirstyti po visą keptuvę. Kepti iš abiejų pusių ant nedidelės ugnies. Rekomenduoju neskubėti ir nežiūrėti ar iškepė, nes kepa ne greitai.

Skanaus!

Komentarai

Komentarų

    Parašykite komentarą

    El. pašto adresas nebus skelbiamas.

    error: Content is protected !!