Avinžirnių, kopūstų ir kanapių draugystė
Tas tobulas kopūstų su kanapių aliejumi derinukas, tobūlai derantis prie „rūkytų” avinžirnių
Sudėtis:
250g avinžirnių
3 cm poro
0,5 a.š ciberžolės milteliai
0,5 a.š asafetita
1 a.š himalajų druskos
2 a.š rukytos paprikos milteliai
Kepimui – ekologiškas rapsų aliejus iš Bionaturalis
Garnyras – Rauginti kopūstai, kanapių aliejus iš Hemper Oil ir lukštentos kanapių sėklos iš Happyreal FOOD.
Veiksmas:
Avinžirnius nuplauti, užmergti per naktį. Ryte perplauti kelis kartus (aš plaunu apie 6kt.). Išvirti, kaip nurodyta ant pakuotės. Atvėsintus avinžirnius susmulkinti S formos smulkintuvu. Parą nuplauti, susmulkinti ir dėti į įkaitintą keptuvę su lašeliu aliejaus, pašildyti 1-2min. Dėti į pakepintus porus prieskonius, išmaišyti. Tada dėti smulkintus avinžirnius, pašildyti viską kartu dar 5-7min.
Skanaus!
Parašykite komentarą