Storasis "omletas"
Super lęšienė!
Reikia:
250g raudonų lęšių
0,5 puod. vandens
1 a.š himalajų druskos
0,5 a.š pipirų
±4 cm ilgio poro
Veiksmas:
Raudonus lęšius užmergti per naktį. Ryte iš lęšių nupilti vandenį ir juos perplauti. Pilti vandens 0,5 puod. ir viską gerai blenderiuoti. Į masę dėti prieskonius, susmulkintą porą ir 1v.š aliejaus, gerai išmaišyti. Įkaitinti keptuvę su 0,5 v.š aliejaus, pilti masę ir kepti ant vidutinės ugnies vieną pusę apie 10min, apvertus kitą pusę apie 5min. Stebėkite, kad nesukepintumėt per daug.
Patieka su naminiu pomidorų padažu. Pekino kopūstu su pipirais, himalajų druska, citrinos sultimis ir sezamais.
Skanaus!
Parašykite komentarą