Pupelės, kopūstas ir pievagrybiai

768 1024 Vegan Pipiras

img_20161210_120501

Sudėtis:
Pievagrybiai – pakepinti su nedideliu kiekiu eko alyvuogių aliejaus Bionaturalis.
Pupelės – virtos ant garų (užmergtos per naktį, nuplautos, virtos ryte apie 1-1,3val.).
Violetinis kopūstas patroškintas – nuplauti, supjaustyti norimo dydžio, dėti į troškintuvą (aš „troškinau“ AMT firmos keptuvėje). Lašinti 1 a.š citrinos sulčių, 0,5 a.š eko alyvuogių aliejaus Bionaturalis, pipirai, himalajų druska. „Troškinau ant mažos ugnies apie 10min.

Patiekta su sezamų sėklomis.

Skanaus!

Komentarai

Komentarų

Parašykite komentarą

El. pašto adresas nebus skelbiamas.

error: Content is protected !!