Avižų dribsnių ir kynvos grybukai
Vyrelis sakė, kad tai tobuli grybukai prie kavos (kas geria) <3
Sudėtis:
120g eko avižų dirbsnių (Livinn.lt)
120g eko bolivinės balandos – kynva (happyreal FOOD)
200ml apelsino sulčių
0,5 a.š sodos
5 v.š tirpinto eko kokosų aliejaus Bionaturalis
6v.š tamsaus agavų sirupo (Livinn.lt)
Veiksmas:
Avižų dribsnius ir kynva sumalti su kavamale / kokteiline. Į maltus miltus dėti sodą. Apelsinų sultis sumaišyti su aliejumi ir agavų sirupu.
Tada viską sumaišyti gerai.
Įkaitinti kepimo formą. Dėti su šaukštu į grybukų keptuvę. Kepa jie ganėtinai ilgai, todėl nedarykite keptuvės iš karto vos įdėjus juos. Palaukite bent 2min, tada atidaryti galite pažiūrėti ar iškepė.
Skanaus!
Ramunė
Sveiki,
Kuo patartumėt pakeisti kynva?
Pipiras
Sveiki 🙂 šiam receptui nežinau net. Nes esmė pagrindinė ir yra kynva su avižiniais dribsniais.
Johanna
Hi! I’m from Germany and had grybukai for the first time today. They were spectacularily delicious! Could you send me a translation of the recipe please? I’d really appreciate it since I can’t find the vegan version of the recipe in English on the internet. Happy holidays!