Avižų dribsnių ir kynvos grybukai

768 1024 Vegan Pipiras

Vyrelis sakė, kad tai tobuli grybukai prie kavos (kas geria) <3

img_20161003_151908

Sudėtis:
120g eko avižų dirbsnių (Livinn.lt)
120g eko bolivinės balandos – kynva (happyreal FOOD)
200ml apelsino sulčių
0,5 a.š sodos
5 v.š tirpinto eko kokosų aliejaus Bionaturalis
6v.š tamsaus agavų sirupo (Livinn.lt)

Veiksmas:
Avižų dribsnius ir kynva sumalti su kavamale / kokteiline. Į maltus miltus dėti sodą. Apelsinų sultis sumaišyti su aliejumi ir agavų sirupu.
Tada viską sumaišyti gerai.
Įkaitinti kepimo formą. Dėti su šaukštu į grybukų keptuvę. Kepa jie ganėtinai ilgai, todėl nedarykite keptuvės iš karto vos įdėjus juos. Palaukite bent 2min, tada atidaryti galite pažiūrėti ar iškepė.

Skanaus!

Komentarai

Komentarų

    Parašykite komentarą

    El. pašto adresas nebus skelbiamas.

    • Ramunė

      Sveiki,
      Kuo patartumėt pakeisti kynva?

      • Pipiras

        Sveiki 🙂 šiam receptui nežinau net. Nes esmė pagrindinė ir yra kynva su avižiniais dribsniais.

    • Johanna

      Hi! I’m from Germany and had grybukai for the first time today. They were spectacularily delicious! Could you send me a translation of the recipe please? I’d really appreciate it since I can’t find the vegan version of the recipe in English on the internet. Happy holidays!

    Atgaliniai pranešimai su “Avižų dribsnių ir kynvos grybukai

      error: Content is protected !!