Avižų dribsnių ir kynvos grybukai

768 1024 Vegan Pipiras

Vyrelis sakė, kad tai tobuli grybukai prie kavos (kas geria) <3

img_20161003_151908

Sudėtis:
120g eko avižų dirbsnių (Livinn.lt)
120g eko bolivinės balandos – kynva (happyreal FOOD)
200ml apelsino sulčių
0,5 a.š sodos
5 v.š tirpinto eko kokosų aliejaus Bionaturalis
6v.š tamsaus agavų sirupo (Livinn.lt)

Veiksmas:
Avižų dribsnius ir kynva sumalti su kavamale / kokteiline. Į maltus miltus dėti sodą. Apelsinų sultis sumaišyti su aliejumi ir agavų sirupu.
Tada viską sumaišyti gerai.
Įkaitinti kepimo formą. Dėti su šaukštu į grybukų keptuvę. Kepa jie ganėtinai ilgai, todėl nedarykite keptuvės iš karto vos įdėjus juos. Palaukite bent 2min, tada atidaryti galite pažiūrėti ar iškepė.

Skanaus!

Komentarai

Komentarų

    Atsakyti į šį komentarą Ramunė Atšaukti

    El. pašto adresas nebus skelbiamas.

    • Ramunė

      Sveiki,
      Kuo patartumėt pakeisti kynva?

      • Pipiras

        Sveiki 🙂 šiam receptui nežinau net. Nes esmė pagrindinė ir yra kynva su avižiniais dribsniais.

    • Johanna

      Hi! I’m from Germany and had grybukai for the first time today. They were spectacularily delicious! Could you send me a translation of the recipe please? I’d really appreciate it since I can’t find the vegan version of the recipe in English on the internet. Happy holidays!

    Atgaliniai pranešimai su “Avižų dribsnių ir kynvos grybukai

      error: Content is protected !!