Saldieji grybukai (nekepti)
Dukrytė nespėjo paragauti,o jau sakė : Mama padaryk dar tokių grybukų 🙂 Labai mums jie patiko! 😀
Sudėtis:
Puošimui:
1/2 puod. kokoso drožlių (alpana.lt)
1/2 puod. eko kakavos (naturela)
Grybuko galvytei:
1 puod. migdolų (goodnuts.lt)
1 puod. saulėgrąžų sėklų (alpana.lt)
24 nat. datulės (datules.lt)
Kotelis – 12 vnt datulių (datules.lt)
Veiksmas:
1. Kokoso drožles susmulkinti S formos smulkintuvu.
2. Migdolus, saulėgrąžas, datules susmulkinti S formos smulkintuve. Iš gautos masės padaryti 12 vnt rutuliukų.
3. Iš datulių išimti kauliukus, nesugadinus datulių formos. P.s rinkindamiesi datules iš datules.lt rinkines kietesnes / labiau padžiuvusias.
4. Rutuliukus sujungti su datulėmis.
5. Kiekvieną galvutę apvolioti kakavoje,o prie kotelio apibarstyti kokoso drožlėmis.
Skanaus!
Parašykite komentarą