Skanieji kitokie "Balandėliai"

768 1024 Vegan Pipiras

Kai vaikai nemėgsta troškinto kopūsto, darai kitokius „balandėlius“, kuriuos valgo 🙂
img_20161201_152958
Sudėtis: 
Savojos kopūstas

puod. raudonų pupelių (mirkytų per naktį, virtų garuose) 
2 morkos Aliejaus kepimui (naudojau eko alyvuogių Bionaturalis
Pipirai ir Himalajų druska 
3 v.š sezamo sėklų 
1 v.š kanapių baltymų (happyreal FOOD)
4 cm poro 

Veiksmas:

Pupeles susmulkinti S formos smulkintuvu. Morkas nulupti, sutarkuoti sūrio tarka ir pakepinti su lašeliu riebalų kelias minutes. Porą supjaustyti smulkiai. Viską sumaišyti kartu su prieskoniais, kanapių baltimais ir sėklomis.
Nuplauti savojos kopūstą, kiekviename lape dėti pupelių masės, susukti. Valgyti su rankomis! Kodėl rankomis? Nes pats skaniausias maistas valgomas rankomis! 🙂

Skanaus!

Komentarai

Komentarų

Parašykite komentarą

El. pašto adresas nebus skelbiamas.

error: Content is protected !!