Burokėlių – špinatų kepsneliai
Sudėtis:
2,5 puod. virtų žirnių
2 puod. tarkuoto burokėlio (virtų)
8cm poro
100g špinatų
1 a.š himalajų druskos
1 a.š pipirų
3 v.š maltų linų sėmenų
2 v.š aliejaus (viršui patepti)
Veiksmas:
Įkaitinti orkaitę!
3 v.š maltų linų sėmenų sumaišyti su 6 v.š vandens, palikti pastovėti.
Žirnius susmulkinti kokteiline/ S formos smulintuvu
Nuplauti ir supjaustyti porą ir špinatus.
Viską sumaišyti kartu. Daryti norimos formos kepsnelius, patepti aliejumi, dėti į orkaitę ir kepti apie ±35min, 180temp.
Patiekta su raugintais kopūstais (be cukraus) ir saulėgrąžomis.
Skanaus!
Parašykite komentarą