Nekeptas tortas

768 1024 Vegan Pipiras

Mums jo skonis buvo omg ! Pradėjus valgyti, kažkas tokio nepaprasto, bet labai skanaus jautėsi 🙂

img_20161207_100214

Sudėtis:

Apačia:
1 puod. eko avižų dribsnių
1 puod. kokoso miltų (goodnuts.lt)
16 vnt nat. datulių (datules.lt)
4 v.š datulių sirupo (datules.lt)
0,5 banano

Vidurys:
6 vnt figos (goodnuts.lt)
2 v.š eko kokoso aliejaus
0,5 banano

p.s ar matėte kada kabančias figas? Taip džiovinamas figas rasite pas goodnuts !

img_20161211_121509_1

Papuošimui:
Goji (happyreal FOOD)
Kokoso drožlės (alpana.lt)
Kedro riešutai (goodnuts.lt)

Veiksmas:
Apačia:
Avižų dribsnius susmulkinti iki miltų kokteiline / kavamale ar S formos smulkintuvu. Datules, datulių sirupą, bananą sumaišyti kokteiline ar S formos smulkintuvu. Kokoso miltus išmaišyti su kitais produktais. Gautą tešlą dėti į formą ir stipriai prispausti, nepamirškite šonams palikti masės.

Vidurys:
Bananą, figas ir kokoso aliejų sumaišyti kokteiline ar S formos smulkintuvu.
Gautą masę dėti ant apačios.

Viršų papuošti skanėstais. Dėti į šaldytuvą per naktį.

Skanaus!

img_20161207_095850

Komentarai

Komentarų

    Parašykite komentarą

    El. pašto adresas nebus skelbiamas.

    error: Content is protected !!