Raudonieji lęšiai, violetinis kopūstas ir kukurūzų makaronai

768 1024 Vegan Pipiras

img_20161211_120703

Sudėtis:
200g kukurūzų makaronų (Al Dente)
2 puod. skaldytų raudonųjų lęšių

Prieskoniai : 3cm poro, pipirai, himalajų druska, krapai

violetinio kopūsto
sezamo sėklų
lukštentų kanapių sėklų

Veiksmas:
Kukurūzus išvirti kaip nurodyta ant pakuotės. Lęšius išvirti kaip nurodyta ant pakuotės. Porą pakepinti 1min be riebalų, dėti išvirtus lęšius ir prieskonius, gerai išmaišyti.

Supjaustyti kopūstą, pakepinti ±6min (arba kol suminktės.

Patiekti sudedant viską nesumaišant. Ant viršaus berti sėklas.

Skanaus!

Komentarai

Komentarų

    Parašykite komentarą

    El. pašto adresas nebus skelbiamas.

    error: Content is protected !!