Daigintos – raudonųjų ridikėlių sėklos

1024 768 Vegan Pipiras

Sėklos dar vadinamos „Kinijos rožė”.
Daiginims vyksta daigykloje 4-6 dienas maisto daigykloje (ant palangės).
Jums reikės :
1. Daiginimui skirtų sėklų (Bioteka)
2. Daigyklos (užsukite į virtuvės draugus, rasite kokia aš naudoju)
3. Kiaurasamčio (Aš naudoju tupperware firmos. Kaip atrodo užsukite į mano virtuvės draugus).
Daiginimo menas:
1. Norint turėti daigų pirma reikia išsirenkti, BŪTINAI daiginimui skirtas sėklas. Šias sėklas rasite visose Bioteka parduotuvėse.
IMG_20170108_093737
2. Nuplauname ir užmerkiame sėklas per naktį.
IMG_20170108_093620
3. Ryte jas nuplauname, pašaliname vandens pertekliu su kiaurasamčiu. Uždengti,palikti sėklas ramiai, atėjus vakarui, jas vėl perplauti, pašalinti vandens perteklių. Palikti per naktį.
IMG_20170108_094252
4. Ryte matysis daigeliai. Jas nuplauname, pašaliname vandens pertekliu su kiaurasamčiu. Uždengti,palikti daigelius ramiai, atėjus vakarui, jas vėl perplauti, pašalinti vandens perteklių. Palikti per naktį.
IMG_20170109_093302
5. Štai ir sudygo daigeliai. Dar palaukite kol jie pažaliuos.
IMG_20170122_134825
6. Turint žalius lapelius – galite valgyti iš karto, arba dėti į šaldytuvą ir laikyti 1-2 savaites.
IMG_20170212_111717
Daigelių panaudojimo spektras labai didelis, galite dėti ant sumuštinių, į salotas, į burgerius, į lavašo suktinukus, valgyti vienus ir dar daug kur.
Sekmės daiginime!

Komentarai

Komentarų

    Parašykite komentarą

    El. pašto adresas nebus skelbiamas.

      Atgaliniai pranešimai su “Daigintos – raudonųjų ridikėlių sėklos

      1. Sumuštinis su „grietinę“ | Vegan Pipiras
      2. Lęšiai su žalėsiais ir daigintomis sėklomis | Vegan Pipiras
      error: Content is protected !!