Aguoninis – avietinis tortas

768 1024 Vegan Pipiras

Nors šventės jau praėjo, tačiau Jūs galite rasti ir kitą šventę pasigaminti tortą.

img_20161224_101146

Sudėtis:
1. Apačia / viršus:
2 puod. graikinių riešutų (per naktį mirkytų)
2 bananai
10 nat. datulių (datules.lt)
4 v.š tirpinto eko kokoso aliejaus
2 v.š Acai miltelių (happyreal FOOD)

2. Vidurys:
2 saujas šaldytų aviečių

3. Trečias sluoksnis:
2 bananai
2 v.š datulių sirupo (datules.lt)
1 puod. migdolų (goodnuts.lt)
2 v.š aguonų

Veiksmas:
1. Datules susmulkinti su bananais iki vientisos masės (kokteiline). Graikinius riešutus sumalti iki miltų kokteiline / kavamale. Sumaišyti viską kartu. Gautą masę dėti į norimą formą, suformuojant tos pačios masės kraštus kuo aukščiau (tam, kad viršų būtų galima padengti ja)
2. Dėti avietes (apie 1,5 saujos)
3. Migdolus sumalti kokteiline / kavamale. Bananus sutrinti iki vientisos masės kartu su aguonomis ir datulių sirupu. Gautą masę dėti ant aviečių.
4. Viršaus užbaigimui, reikia šakutės. Su šakute, pirmojo sluoksnio uždėtis aukštus kraštus „temti” į vidurį, kad pasislėptų paskutinis sluoksnis, jei neišeina iki pačio vidurio, nieko tokio. Papuoškite likusiomis avietėmis torto centrą.

Laikyti šaldytuve per naktį, skaniausias valgyti šaltą.

Skanaus!

 

 

Komentarai

Komentarų

    Parašykite komentarą

    El. pašto adresas nebus skelbiamas.

    error: Content is protected !!