Lietinukai (GLUTEN FREE)
Kai vaikai prašo blynų,o tu nori lietinių, bet sveikų!
Sudėtis:
3 bananai
4 v.š eko tirpinto kokoso aliejaus
4 v.š agave sirupo
2,5 – 3 puod. vandens
1 a.š sodos
1 v.š obuolių acto
2 puod. eko avižų dribsnių
1 puod. žalių grikių miltų
Veiksmas:
Bananus sutrinti kartu su aliejumi ir sirupu. Pilti vandenį ir išmaišyti. Sodą nugesinti actu, pilti į skystąją dalį. Į masę pilti avižų dribsnius, grikių miltus ir išmaišyti gerai.
Dėti po vieną samtį į įkaitusę keptuvę. Kepti keptuvėje be riebalų.
Skanaus!
P.s kepiau ant AMT keptuvės, kaip keptuvė atrodo daryte mūsų virtuvės drauguose.
Parašykite komentarą