Ale "humuso" (avinžirnių) pica

768 1024 Vegan Pipiras

Gluten free!

IMG_20170109_162842

Sudėtis:
1. 250g avinžirnių
Veiksmas:
Vakare nuplauti, užmekti. Ryte nuplauti, užmerkti. Vakare nuplauti, užmekti. Ryte gerai perplauti. Į puodą pilti vandens ir virti kaip nurodyta ant pakuotės. Išvirus palikti kiaurasamtyje , kad nubėgtų vanduo.

2. 6 v.š sezamo sėklų (pakepinti apie minutę sausoje keptuvėje), 2 v.š eko extra vingin alyvuogių aliejaus (Bionaturalis) , 3 v.š citrinos sulčių, 1 a.š himalajų druskos.
Veiksmas:
Paruoštus avinžirnius (jau išvirtus) sumaišyti su likusiais ingridientais kokteiline iki vientisos tvirtos masės.
Aš maišiau su savo Zylute (1800w)Krinona, jungiau ne programą,o greičius 1,2 ir 3 (padėjo gerai padaryti masę „kimštuvu“.
IMG_20170109_114552

Iš gautos masės su rankomis suformuoti apie 24cm dydžio picą.
3. Pomidorų padažas – 2 pomidorai, pipirai ir druska (padaryti padažą kokteilinę).
4. Paruoštą „picą“ patepti pomidorų padažu. Dėti į įkaitintą orkaitę ir kepti 180temp, apie 35-40min. (Kepimo laiką reguliuokite pagal save, kad ji būtų tvirta).

IMG_20170109_161021
5. Iškepus picos padą, pagardinti.
Sudėtis:
1 avokadas (trintas)
citrinos sultys
poro,
rukola,
poras
džiovinti pomidorai
pipirai
himalajų druska
lukštentos kanapių sėklos (happyreal FOOD)

Skanaus!

P.s iškepus, kada valgėm ją, manėm, kad labai trupės, tačiau ji buvo išties tvirta – nebirėjo.

Komentarai

Komentarų

Parašykite komentarą

El. pašto adresas nebus skelbiamas.

error: Content is protected !!