Braškinis batonėlis

768 1024 Vegan Pipiras

Ypač gaivus!

IMG_20170109_090917

Sudėtis:
1 puod. avižų dribsnių
3 puod. avižų dribsnių (maltų kokteilinėjė/ kavamalėje)
150g žemės riešutų sviesto
500ml braškių trintų (be cukraus)
2 v.š agave sirupo
1/2 puod. kokoso pieno

Papuošimas : 2 sauj. goji iš (happyreal FOOD) ir 2 sauj. šilkmedžio uogų (bioteka.lt)

Veiksmas:
Braškes sumaišyti su pienu, agave ir riešutų sviestu. Skystąją dalį sumaišyti su avižų dribsniais. Dėti į norimą formą. Viršų pabarstyti goji ir šilkmedžio uogomis.
Dėti į šaldyklį 4val (galite ir per naktį), prieš valgant palikite kambario temperatūroje pastovėti 20-30min.

Skanaus!

Komentarai

Komentarų

    Parašykite komentarą

    El. pašto adresas nebus skelbiamas.

    error: Content is protected !!