Braškinis batonėlis
Ypač gaivus!
Sudėtis:
1 puod. avižų dribsnių
3 puod. avižų dribsnių (maltų kokteilinėjė/ kavamalėje)
150g žemės riešutų sviesto
500ml braškių trintų (be cukraus)
2 v.š agave sirupo
1/2 puod. kokoso pieno
Papuošimas : 2 sauj. goji iš (happyreal FOOD) ir 2 sauj. šilkmedžio uogų (bioteka.lt)
Veiksmas:
Braškes sumaišyti su pienu, agave ir riešutų sviestu. Skystąją dalį sumaišyti su avižų dribsniais. Dėti į norimą formą. Viršų pabarstyti goji ir šilkmedžio uogomis.
Dėti į šaldyklį 4val (galite ir per naktį), prieš valgant palikite kambario temperatūroje pastovėti 20-30min.
Skanaus!
Parašykite komentarą