Makaronai su pievagrybiais (pomidorų "padaže")
Viena porcija!
Sudėtis:
200g pilno grūdo makaronų
9 vnt didesnių baltų pievagrybių
3 pomidorai
4 cm poras
aliejaus kepimui (naudojau eko alyvuogių)
pipirai
himalajų druska
sauja špinatų (smulkintų)
Veiksmas:
Makaronus išvirti kaip nurodyta ant pakuotės (su žiūpsneliu druskos).
Nuplauti ir supjaustyti smulkiau pievagrybius ir kepinti su lašeliu aliejaus (kol nuo pievagrybių nebebus vandens).
Iš pomidorų padaryti „trintus” pomidorus su kokteiline ir pilti į pievagrybius, šildyti tol kol nuo pomidorų išgaruos vanduo. Kai išgaruos vanduo berti pjaustytą porą, druską ir pipirų, tada dar palaikyti minutę ir patiekti.
Į lėkstę dėti makaronus, pievagrybius su padažu ir špinatus.
Skanaus!
Parašykite komentarą