Roti duona / pilno grūdo

768 1024 Vegan Pipiras

IMG_20170108_154434

Sudėtis:
250ml saldžios bulvės (saldžios bulvės masės)
250 ml spelta pilno grūdo (± 150ml kočiojant)
1 a.š himalajų druskos

Veiksmas:
Saldžiają bulvę išvirti vandenyje. Patikrinti ar išvyrė, galite su šakute besti į vidurį.
Išvirusę prapjoviau, leidau kelias minutes atvėsti (bet ne atšalti). Nulupau ir sutryniau blenderiu.
Bėriau miltus, druskos ir minkiau, kol nelipo prie rankų. Padalinau tešlą į 8 rutuliukų, kočiojau blyną (ploną) ir kepiau keptuvėjė be riebalų iš abiejų pusių.
Kiekvieną iškepusį dėti į indą ir su rankšluosčiu pridengti.

Dėkitė ką norite į vidų arba valgykite vieną.

Roti duoną valgėme su : daigintais lęšiais, daigintom mung pupelėm, trintu avokadu, pipirais, druska, citrinos sultimis, pomidorais, rukola ir poru.

IMG_20170108_155155

Skanaus!

Komentarai

Komentarų

    Parašykite komentarą

    El. pašto adresas nebus skelbiamas.

    • Ineta

      Isbandziau, bet labai sausi blynai gavosi, nors viska dariau kaip parasyta, kazin ka ne taip padariau?

      • Pipiras

        Sveiki 🙂 gal per plonai labai iškočiojote. Nes turėjo gautis gerai:))

    Atgaliniai pranešimai su “Roti duona / pilno grūdo

      error: Content is protected !!