"Kapotos" tešlos sausainukai

768 1024 Vegan Pipiras
IMG_4563-2-1020x1360
Sudėtis:
500ml spelta baltų miltų
30g eko kokoso aliejaus kieto
druska
25ml citrinos sulčių
100ml vandens
Įdaras:
Obuolys
Agave sirupo

Veiksmas:
Supilti į dubenį miltus su druska, susmulkinti kokoso aliejų ir pirštas trinti miltus, kol kokoso aliejus gražiai pasiskirstys su miltais. Dėti vandens su citrina ir gerai išminkyti tešlą. Tešlą dėti 1-2val į šaldytuvą. Obuolius supjaustyti skiltelėmis ir išmaišyti su agave sirupu. Tešlą iškočioti padaryti su stikline apskritimų. Ant apskritimų dėti po skiltelę obuolio. Dėti į orkaite ir kepti 180laips. 20min, arba kol sukietės ir paruduos ne daug.

Skanaus!

 

Komentarai

Komentarų

    Parašykite komentarą

    El. pašto adresas nebus skelbiamas.

    error: Content is protected !!