"Kapotos" tešlos sausainukai
Sudėtis:
500ml spelta baltų miltų
30g eko kokoso aliejaus kieto
druska
25ml citrinos sulčių
100ml vandens
500ml spelta baltų miltų
30g eko kokoso aliejaus kieto
druska
25ml citrinos sulčių
100ml vandens
Įdaras:
Obuolys
Obuolys
Agave sirupo
Veiksmas:
Supilti į dubenį miltus su druska, susmulkinti kokoso aliejų ir pirštas trinti miltus, kol kokoso aliejus gražiai pasiskirstys su miltais. Dėti vandens su citrina ir gerai išminkyti tešlą. Tešlą dėti 1-2val į šaldytuvą. Obuolius supjaustyti skiltelėmis ir išmaišyti su agave sirupu. Tešlą iškočioti padaryti su stikline apskritimų. Ant apskritimų dėti po skiltelę obuolio. Dėti į orkaite ir kepti 180laips. 20min, arba kol sukietės ir paruduos ne daug.
Skanaus!
Parašykite komentarą