Skaldyti žirniai ir morkos
Mums labai patiko, košė ir morkos traškios!
Sudėtis:
6 morkos
400g eko skaldytų žirnių (Ekoflisa)
Prieskoniai – himalajų druska ir liofilizuoti krapai (SuperGarden)
Veiksmas:
Žirnius nuplauti kelis kartus per vandenį ir užmergti 3-4val. Išmirkus perplauti, įpilti vandens 1-2cm virš žirnių. Virti ant nedidelės ugnies, aš viriau apie 1val. Baigiant virti berti druską, palikti pastovėti.
Morkas supjaustyti 1mm pločio, dėti su mažu kiekiu vandens į puodą (aš dėjau į keptuvę AMT) ir patroškinti 5min, kad išliktu traškumas.
Dėti į lėkštę morkas, žirnius ir berti krapus.
Skanaus!
P.s žirniai skaldyti tokie maži ir švarūs.
Parašykite komentarą