Skaldyti žirniai ir morkos

1024 768 Vegan Pipiras

Mums labai patiko, košė ir morkos traškios!

IMG_20170201_191008

Sudėtis:

6 morkos

400g eko skaldytų žirnių (Ekoflisa)

Prieskoniai – himalajų druska ir liofilizuoti krapai (SuperGarden)

 

Veiksmas:

Žirnius nuplauti kelis kartus per vandenį ir užmergti 3-4val. Išmirkus perplauti, įpilti vandens 1-2cm virš žirnių. Virti ant nedidelės ugnies, aš viriau apie 1val. Baigiant virti berti druską, palikti pastovėti.

Morkas supjaustyti 1mm pločio, dėti su mažu kiekiu vandens į puodą (aš dėjau į keptuvę AMT) ir patroškinti 5min, kad išliktu traškumas.

Dėti į lėkštę morkas, žirnius ir berti krapus.

Skanaus!

P.s žirniai skaldyti tokie maži ir švarūs.

IMG_20170201_103315

Komentarai

Komentarų

    Parašykite komentarą

    El. pašto adresas nebus skelbiamas.

    error: Content is protected !!