Saldusis ežiukas

768 1024 Vegan Pipiras

IMG_20170127_100206

Sudėtis:
2 bananai,
16 aženo slyvų (goodnuts.lt)
0,5 puod. kokoso miltų
0,5 puod. bertoletijos riešutų (goodnuts.lt)

1 puod. eko avižų dribsnių

Viršus:
60g eko kakavos sviesto
30g eko kakavos (Naturela)

1 ind. liofilizuotų mangų (Super Garden)

Veiksmas:

Bananus suplakti su slyvomis (jei jūsų slyvos kietesnės, pamirkykite vandenyje). Riešutus sumalti iki miltų, sumaišyti su kokoso miltais, avižų dribsniais. Formuoti ežiuką. Viršu aplieti „šokoladu”, kurį pagaminamas : kakavos sviestą ištirpinti, atvėsinti supilti kakavą ir gerai išmaišyti. Ant aplieto „šokolado” dėti mangus, kurie suteiks ežiukui spygliukų.

Dėti į šaldytuvą per naltį.

Skanaus!

 

IMG_20170127_100620

Komentarai

Komentarų

    Parašykite komentarą

    El. pašto adresas nebus skelbiamas.

    error: Content is protected !!