Saldusis ežiukas
Sudėtis:
2 bananai,
16 aženo slyvų (goodnuts.lt)
0,5 puod. kokoso miltų
0,5 puod. bertoletijos riešutų (goodnuts.lt)
1 puod. eko avižų dribsnių
Viršus:
60g eko kakavos sviesto
30g eko kakavos (Naturela)
1 ind. liofilizuotų mangų (Super Garden)
Veiksmas:
Bananus suplakti su slyvomis (jei jūsų slyvos kietesnės, pamirkykite vandenyje). Riešutus sumalti iki miltų, sumaišyti su kokoso miltais, avižų dribsniais. Formuoti ežiuką. Viršu aplieti „šokoladu”, kurį pagaminamas : kakavos sviestą ištirpinti, atvėsinti supilti kakavą ir gerai išmaišyti. Ant aplieto „šokolado” dėti mangus, kurie suteiks ežiukui spygliukų.
Dėti į šaldytuvą per naltį.
Skanaus!
Parašykite komentarą