
Moliūgas ir kynva
Bandėme susidraugauti su moliūgu ir kynva kartu. Pavyko puikiai!
Sudėtis:
0,5 sviestinio moliūgo
1 puod. kynvos (eko bolivinės balandos tryspalvės livinn.lt)
1 a.š himalajų druskos
1 a.š pipirų
6 šakelės arba 1 v.š čiobrelio
Veiksmas:
Kynva nuplikyti verdančiu vandeniu, palikti kol atvės bei nuplauti. Iš moliūgo išimti sėklas ir išskobti moliūgo masę. Išimtą moliūgo masę supjaustyti ir sumaišyti su kynva, pipirais ir druska. Moliūgo „odą” dėti į kepimo indą ir sudėti gautą kynvos masę atgal. Viršų papuošti su čiobrelio šakelėmis. Moliūgą uždengti dangčiu ar folija. Dėti į įkaitintą orkaitę, kepti 180temp. apie 1-1,30val.
Skanaus!
Parašykite komentarą