Pekino kopūsto nevirti "balandėliai"

768 1024 Vegan Pipiras

IMG_20170117_155435_1

Sudėtis:

1 avokadas

1,5 puod. virtų žirnių

1 v.š RAW obuolių acto (Bioteka)

3 v.š sezamo sėklų

Pipirai

Himalajų druska

Pomidorai

Sultenė

1-2 cm poro

Pekino kopūsto

Veiksmas: Žirnius susmulkinti S formos smulkintuvu. Actą sumaišyti su sezamo sėklomis, pipirais, druska. Avokadą sutrinti ir sumaišyti su žirniais ir acto mišiniu. Gautą masę tepti ant pekino kopūsto lapo, dėti pomidorą, sultenių ir pjaustyto poro, berti druskos ir pipirų, susukti ir skanauti.

Skanaus!

Komentarai

Komentarų

    Parašykite komentarą

    El. pašto adresas nebus skelbiamas.

    error: Content is protected !!