Kakaviniai lietiniai su obuoliais
Vaikams patiks :) nes tai kakaviniai lietiniai su obuoliais! Paprastai, bet labai skaniai!
Reikia:
1250ml spelta baltų miltų
0,5 a.š eko kakavos (Naturela) / tinka ir kerobo
200ml augalinio pieno *naudojau naminį avižų
750ml šalto vandens
3 v.š eko alyvuogių aliejaus extra vingin (Bionaturalis)
0,5 a.š sodos
50ml citrinos sulčių
2 v.š agave sirupo
1 maltų linų sėmenų kiaušinis (1 v.š maltų lino sėmenų sumaišome su 3 v.š vandens)
himalajų druska
Įdaras :
Tarkuotas obuolys su cinamonu
Papuošta:
RAW datulių sirupu (datules.lt)
Veiksmas:
Pasidarome kiaušinį – 1 v.š maltų lino sėmenų sumaišome su 3v.š vandens, paliekame pastovėti. Sodą nugesinti citrinos sultyse.
Sausoji dalis : Sijotus miltus su kakava sumaišyti su druska.
Skystoji dalis: Avižų pieną pašildyti kartu su agave sirupu, tada pilti vandenį, aliejų, citrinos sulčių mišinį,kiaušinį ir išmaišyti.
Miltų mišinį sumaišyti pilant lėtai skystą dalį. Kepti be riebalų, ant keptuvės.
Iškeptus blynus, susukti su obuoliais. Apipilti datulių sirupu.
Skanaus!
Parašykite komentarą