Obuolių su cinamonu tortas (mano gimtadienio)

768 1024 Vegan Pipiras

IMG_8023

Mylinčiai cinamoną ir obuolius, negalėjo būti kitoks gimtadienio tortas! :)
Sudėtis: 
Pagrindas: 
250g bertoletijos riešutų (mirkytų 24val) Goodnuts.lt
24vnt nat. datulės (tačiau mirkytos vandenyje, likusio vandens neišpilkite) Datules.lt

Vidurys: 100g didžiųjų anakardžių riešutų (mirkytų 24val) Goodnuts.lt
 0,5 puod. datulių (vandens)
 2 bananai
 50g kokoso aliejaus (kieto)
 4 a.š cinamono / galima ir ceilono
 80g RAW džiovintų obuolių (naudojau savo džiovintus maisto džiovyklėje)

Papuoršimui:
 10 RAW džiovintų obuolių
 0,5 a.š cinamono

Veiksmas:
 Riešutus sumalti kokteiline / kavamale iki miltų. Datules susmulkinti ir sumaišyti kartu su riešutais. Masę dėti į formą ir ją prispausti.
 Anakardžius, datulių vandenį, bananus, kokoso aliejų ir cinamoną suplakti kokteiline. Gautą masę sumaišyti su smulkintais obuoliais, dėti ant pirmojo sluoksnio. Viršų papuošti obuoliais ir cinamonu. Dėti į šaldyklį 4val, vėliau laikyti šaldytuve. Prieš valgant palaikyti kambario temperatūroje 30-60min.

Skanaus!

 

IMG_8028

Komentarai

Komentarų

    Parašykite komentarą

    El. pašto adresas nebus skelbiamas.

    error: Content is protected !!