![](http://veganpipiras.lt/wp-content/uploads/2017/02/IMG_8028-2-768x1024.jpg)
Obuolių su cinamonu tortas (mano gimtadienio)
Mylinčiai cinamoną ir obuolius, negalėjo būti kitoks gimtadienio tortas! :)
Sudėtis: Pagrindas: 250g bertoletijos riešutų (mirkytų 24val) Goodnuts.lt 24vnt nat. datulės (tačiau mirkytos vandenyje, likusio vandens neišpilkite) Datules.lt Vidurys: 100g didžiųjų anakardžių riešutų (mirkytų 24val) Goodnuts.lt 0,5 puod. datulių (vandens) 2 bananai 50g kokoso aliejaus (kieto) 4 a.š cinamono / galima ir ceilono 80g RAW džiovintų obuolių (naudojau savo džiovintus maisto džiovyklėje) Papuoršimui: 10 RAW džiovintų obuolių 0,5 a.š cinamono Veiksmas: Riešutus sumalti kokteiline / kavamale iki miltų. Datules susmulkinti ir sumaišyti kartu su riešutais. Masę dėti į formą ir ją prispausti. Anakardžius, datulių vandenį, bananus, kokoso aliejų ir cinamoną suplakti kokteiline. Gautą masę sumaišyti su smulkintais obuoliais, dėti ant pirmojo sluoksnio. Viršų papuošti obuoliais ir cinamonu. Dėti į šaldyklį 4val, vėliau laikyti šaldytuve. Prieš valgant palaikyti kambario temperatūroje 30-60min. Skanaus!
Parašykite komentarą