Saulėgrąžų chalva

768 1024 Vegan Pipiras

IMG_20170107_085934

Begalo skani chalva, visa šeimynėle valgė, kaip pamišusi 😀

Sudėtis:

3 puodeliai saulėgrąžų

2 v.š agave sirupo (nebūtina)

0,5 a.š himalajų druskos (nebūtina)

Veiksmas: 1. Saulėgrąžas gerai nuplauti, patikrinti ar visos gerai išgliaudytos. 2. Užpilti verdančių vandenių (nuplikyti jas) ir nusausinti jas. 3. Dėti į orkaitę, kepinti apie 10-15min, 180temp. Kol jos grąžiai pagels. 4. Atvėsinti! 5. Dėti į kokteilinę, aš naudojau Zylutę (ZYLE ZY858BL) savo. 6. Į indą supilti saulėgrąžas – įjungiau 1,2 greiti ir su kimštuvo pagalba padariau per 2min chalva. 7. Norintiems didesnio skonio dėkite sirupo ir druskos, gerai išmaišykite. 8. Išimkite iš indo, dėkite į norimą formą, gerai suspauskite ir dėti į šaldytuvą keliom valandom. Pjaustikyte ir skanaukite! Skanaus!

Komentarai

Komentarų

Parašykite komentarą

El. pašto adresas nebus skelbiamas.

error: Content is protected !!