Pilno grūdo makaronai su žalėsiais ir saldžiarūgščių padažu
Labai retai, kada valgome makaronus būtent kviečių. Šį kartą eko pilno grūdo makaronai naudojami buvo.
Sudėtis:
350g eko pilno grūdo makaronai
1 nedidelio pekino kopūsto
±6cm poro
pipirai, himalajų druska
Padažui:
1 v.š raw agave sirupo
1 v.š raw obuolių acto (bioteka.lt)
0,25 a.š garstyčių grūdelių
Patiekta su eko agurku (Lidl Lietuva) ir krapais (supergarden.lt). Šalia daiginti žirnių daigai žaližali.
Veiksmas:
Makaronus išvirti. Išvirtus apiberti druska ir išmaišyti.
Pekino kopūstą supjaustyti ir jį suspaudyti. Susmulkinti porą ir išmaišyti su kopūstu, pipirais, druska.
Pasidaryti padažą – sumaišyti viską kartu. Kopūstus sumaišyti su padažu ir dėti į lėkštę šalia makaronų. Pjaustyti agurką, berti krapus, ant višraus kopūstų dėti daigintus žirnius.
Skanaus!
P.s Eko agurkai iš Lidl Lietuva labai gardūs, tikrai primena vasaros skonį.
Parašykite komentarą