Rutuliukai ir grikių makaronai

768 1024 Vegan Pipiras

FullSizeRender-38

Sudėtis:

3 v.š linų sėmenų (jau sumaltų kavamale)

9 v.š vandens 1,5 puod. žirnių (išvirtų)

1,5 puod. baltų pupelių (išvirtų)

3 v.š krapų (naudojau šaldytus)

2 morkos

1 a.š pipirų

0,5 a.š himalajų druskos

1 puod. kukurūžų (naudojau išvirtus, šaldytus – nuo vasaros)

 

1 pak. grikių makaronai (livinn.lt)

Rukola

Veikmas: Pasidarome „kiaušinį“ – maltus linų sėmenis sumaišyti su vandeniu ir palikti pastovėti. Žirnius, pupeles susmulkinti S formos smulkintuvu. Morkas sutarkuoti (aš naudojau žaliavalgis.lt tarką šiaudeliais)
IMG_7893

Smulkintus žirnius, pupeles, „kiaušinį“, prieskonius, tarkuotas morkas, kukurūzus ir gerai išmaišyti. Iš gautos masės daryti norimo dydžio rutuliukus. Dėti į ant kepimo popieriaus. Įkaitinti orkaitę, dėti kepimo skardą ir kepti apie 40min, 180temp.
Prieš baigiant virti išvirti grikius, kaip nurodyta ant pakuotės.
Į lėkštę dėti rukolos, rutuliukų ir grikių.

Skanaus!

Komentarai

Komentarų

Parašykite komentarą

El. pašto adresas nebus skelbiamas.

  • danguole

    o kiek kaloriju yra siame visame patiekale ?

    • Pipiras

      Sveiki, neskaičiuojame tokio dalyko 🙂 Nežinau net.

Atgaliniai pranešimai su “Rutuliukai ir grikių makaronai

  1. Rutuliukai ir grikių makaronai | Vegan planeta
error: Content is protected !!