Nekeptas trispalvės "tortas" (Kovo 11d.)
Kokia šventė be skanėsto 🙂 Šventė tik su skanėstu mūsų šeimoje!
Sudėtis:
Pagrindas
4 bananai,
20 vnt šviežių datulių (datules.lt)
– Viską suplakti iki vientisos masės kokteilinę ir gautą masę padalinti į tris dalis!
Geltona : Vieną skystosios dalį sumaišyti su 1,5 puod. kukurūzų dribsnių (dribsnis.lt)
Žalia : Antrą skystąją dalį suplakti su 50g špinatų (Lidl Lietuva) 1,5 puod. avižų dribsių, 0,5 puod. kokoso drožlių, 0,5 puod. moliūgo sėklų.
– Viską sumaišyti kartu.
Raudona : Paskutinę skystąją dalį sumaišyti su 5 v.š liofilizuotų braškių miltelių (supergarden.lt) ir 1 puod. avižų dribsnių. Sumaišyti.
Veiksmas:
Į norimą formą dėti raudoną dalį ir suspausti. Ant viršaus dėti žalią dalį, taip pat gerai prispausti. Paskutinį geltoną sluoksnį dėti ir prispausti dar kartą viską gerai.
Dėti į šaldiklį 4val. Ištraukti supjaustyti norimo dydžio ir palikti sušilti 10-15min.
Skanaus!
Beje, šiame skanėste nedera liofilizuoti braškių milteliai, jie buvo naudojami tik tam, kad išgauti raudonos spalvą. Rekomenduojame, gaminti be raudonos spalvos spalvinimo. 🙂 Tačiau jei labai norite, galite dėti, mums buvo skanu!
Parašykite komentarą