Čeburekai su obuoliais
Nuo mažens mėgau čeburekus, mums gamindavo kiek įdomiasniais įdarais nei visi įpratę, todėl šį kartą gaminau būtent su obuoliais.
Sudėtis:
1,5 puod. šilto vandens
0,5 a.š himalajų druskos
4 v.š eko rapų aliejaus (Bionaturalis)
5 puod. spelta baltų miltų
Įdarui:
4 obuoliai
1 a.š cinamono
Kepimui:
eko rapų aliejaus (Bionaturalis)
Veiksmas:
Vandenį sumaišyti su druska, aliejumi. Sijoti miltus ir minkyti tešlą. Obuolius supjaustyti smulkiai ir išmaišyti su cinamonų. Iš iškočiotos tešlos daryti norimo dydžio čeburekus, dėti įdaro ir suspausti šakute. Kepti įkaitintame aliejuje iš abiejų pusių.
Dėmesio! Išimti ir dėti ant rankšluostinio popieriaus nuvarvėti riebalams, kitaip bus labai riebūs.
Skanaus!
P.s mes cukraus vengiam, jei jūs nepratę prie naturalių skonių dėkite saldiklį.
Parašykite komentarą