Žirniai su salotomis ir kedro – špinatų padažu

1024 765 Vegan Pipiras

FullSizeRender-17k

Sudėtis:

1 pak. eko žirnių (Ekofrisa)

0,5 pekino kopūsto

2 saliero stiebų

pundelis ridikėlių

pipirai, druska

2 v.š lukštentų kanapių sėklų (Hemper Oil)

Kedro riešutų ir špinatų padažo

Veiksmas:

Žirnius užmergti per naktį, ryte virti ant mažos ugnies, kol išvirs. Pekino kopūstą supjaustyti smulkiai ir suspaudyti jį, kad išsiskirtų sultys. Saliero stiebą supjaustyti 3-4mm pločio. Ridikėlius padalinti į 4 dalis. Sumaišyti spaustą kopūstą, saliero kotus, ridikėlius, pipirus, druską, kanapių sėklas. Į lėkštę dėti salotas ir žirnius (ant viršaus padažo).

Skanaus!

FullSizeRender7k

Komentarai

Komentarų

    Parašykite komentarą

    El. pašto adresas nebus skelbiamas.

    error: Content is protected !!