Žirniai su salotomis ir kedro – špinatų padažu
Sudėtis:
1 pak. eko žirnių (Ekofrisa)
0,5 pekino kopūsto
2 saliero stiebų
pundelis ridikėlių
pipirai, druska
2 v.š lukštentų kanapių sėklų (Hemper Oil)
Kedro riešutų ir špinatų padažo
Veiksmas:
Žirnius užmergti per naktį, ryte virti ant mažos ugnies, kol išvirs. Pekino kopūstą supjaustyti smulkiai ir suspaudyti jį, kad išsiskirtų sultys. Saliero stiebą supjaustyti 3-4mm pločio. Ridikėlius padalinti į 4 dalis. Sumaišyti spaustą kopūstą, saliero kotus, ridikėlius, pipirus, druską, kanapių sėklas. Į lėkštę dėti salotas ir žirnius (ant viršaus padažo).
Skanaus!
Parašykite komentarą