
Ryžių mišrainė kitaip!
Kai norisi ryžių mišrainės 😀 Dar labai būtų gardu su orkaitėje kepintos duonos traškučiais.
Sudėtis:
1 puod. basmati ryžių
1 puod. konservuotų žirnelių (Bonduelle)
3 v.š krapų (naudojau šaldytus)
0,5 a.š himalajų druskos
2 saujos džiovintų morkų (supergarden.lt)
Veiksmas:
Ryžius užmergti vandenyje, palikti keliom valandom. Išpilti mirkimo vandenį, perplauti ryžius, į puodą įpilti 2 puod. vandens ir užvirinti vandenį kartu su ryžiais, virti apie 6-8min. Išvirusius ryžius atvėsinti ir pilti žirnelius, krapus, druską – gerai išmaišyti. Dėti į lėkštę mišrainę ir ant viršaus berti morkas.
Skanaus!
Parašykite komentarą