Vegan Pipiras blogui 1 metai! Desertas vos iš 8 produktų šaldiklyje
Begalo džiaugiuosi, kad per tuos metus mano sveiko maisto blogas išaugo tiek daug. Nesitikėjau, kad bus tiek daug palaikančių ir besidžiaugiančių žmonių. Ačiū už gražius žodžius, už palaikymą, ačiū už dovanas visiems! 🙂
Dalinuosi paprastu skanėstu.
Sudėtis:
1 puod. pekano riešutų mirkytų 12-24val (goodnuts.lt)
1 puod. graikinių riešutų 12-24val (goodnuts.lt)
30 nat. datulių (datules.lt)
6 v.š eko kokoso aliejaus (jau ištirpinto)
1 puod. saulėgrąžų mirkytų 8val
1 puod. eko greitai paruošiamų dribsnių (dobele.lt)
1 puod. kokoso drožlių (aš naudojau 0,5 puod. baltų ir 0,5 puod. geltonų)
50g kedro riešutų (goodnuts.lt)
Veiksmas:
Pekano ir graikinius riešutus susmulkinti kokteilinę (naudojau Zyle ZY858BL) , pilti datules, kokoso aliejų ir gerai išplakti iki vientysos masės. Masę padalinti į dvi dalis.
1 dalį sumaišyti su dribsniais.
2 dalį sumaišyti su susmulkintomis kokteilinėje (naudojau Zyle ZY858BL) saulėgrąžas, kokoso drožlėmis.
Į formą pilti 1 dalį ir gerai prispausti, ant viršaus pilti 2 dalį ir prispausti. Viršų papuošti kedro riešutais. Gautą „tortą” dėti į šalkiklį ir palaikyti per naktį. Prieš valgant supjaustyti ir atitirpinti 10-15min.
Skanaus!
Parašykite komentarą