Pica su pievagrybiais (bemielė)
Naminės picos variantas 🙂 Tobūlam skoniui nėra ribų!
Reikia:
Tešla:
600ml spelta tamsių miltų
3 v.š eko alyvuogių aliejaus
0,5 a.š himalajų druskos
150 vandens
1 a.š kepimo milteliai
Įdaras:
4 pomidorai
300ml baltų pupelių (jau išvirtų)
0,5 geltonos paprikos
Vakuoti agurkai
Vakuoti pievagrybiai
Konservuotų kukurūzų
bazilikas
pipirai
druska
krapai
Veiksmas:
Tešla:
Soda nugesiname citrinos sultyse.
Miltus išsijoti, sudėti druską. Sumaišyti kartu sodą nugesintą, aliejų, vandenį. Pilti į miltus skystą dalį po truputi ir užminkyti tešlą. Iškočioti , kraštus užlenkatyti ir įdėti kepti 150 laispnių temperatūroje apie 15min.
Pasiruošiam įdarą.
Pomidorus susmulkinti su druska, pipirais, baziliku ir tepti ant picos pado. Susmulkinti su S formos smulkintuvu pupeles, dėti ant viršaus. Dėti ant viršaus papriką, kukuruzus, agurkus, pievagrybius. Berti pipirus, baziliką druską ant viršaus ir dėti į orkaite, kepti apie 30min (arba kol šonai bus palietus kieti). Iškepus pabarstyti viršų krapais.
Skanaus!
Parašykite komentarą