Vegan picerija Kaimynai – Vilnius

1024 765 Vegan Pipiras

Vykome į Vilnių, papietauti užsukome į „Kaimynai” piceriją, kuri nesenai tik atsidarė! Picerija įsikūrusi Odminių 15g, Vilnius

17554181_424862301201645_8080027337388569996_n

Atėjus į piceriją prie durų pasitiko šlepetės „žieminės” 🙂 Picija ne eilinio stiliaus, tokia, kaip atrodo vaikiškos svajonės išpildymas, tačiau tuo pačiu lyg būtum namuose, jauki. Atnešė mums valgiarašti, tokį lyg mokyklinukas būtų parašęs – priminė man mokyklą 😀 Taip pat įpylė vandens su citrina, vyras mėgavosi kavos aromatu. 🙂

kaimynaiFullSizeRender-144sa

Kol laukiame užsakyto maisto, mūsų mažiesiams, kad nenuobodžiautų greitai pasirūpino vaikiškais filmukais. Likome patenkinti, kad net prašyti nereikėjo, tik paklausė kokius įjungti 🙂 Žiūrėjo paršelį Pepą!

kaimynaialiveFullSizeRender-5

Atnešė mums užsakytą picą. Picą pasirinkome su grybais. Ji labai gardi, man priminė vaikystės skonį (čičinskus, kaip mama gamindavo). Vaikai taip pat paragavo ir vaikai, patiko ir jiems!

kaimynaiFullSizeRender-134 kaimynaiFullSizeRender-1244sa

Maniau, kad picos nevalgyti gali mažasis, tai paėmėm paprastas keptas bulves jam. Pasirodo jis pavalgė ir norėjo vistiek picos, gerai, kad neskubėdami valgėme – tai ir jam liko!
kaimynaiFullSizeRender-744saalive

Vėliau pagalvojome, kad norime paragauti dar vieną picą. Bet prieš tai apsilankėme WC! WC jų toks OMG!!!! 😀 Nueini, o ten yra rankšluostis, dantų šepetukas, pakabintos ant radiatoriaus kojinės ir pan. Toks, panašus į kiekvieno žmogaus namuose esančiu WC! Jei nenori i WC vistiek verta ten nueiti, nuotaiką pakels ilgam! 😀

Taigi užsisakėme picą paragauti su seinatu, nes nei karto nebuvome ragavę seitano. Pica paprasta, bet taip pat gero skonio, vaikai labai skaniai valgė ją taip pat.

kaimynaiFullSizeRender-14 kaimynaiFullSizeRender-34

Galima pasakyti apie šią piceriją, kad tai labai jauki picerija, picos skanios (be sūrio yra, kas svarbu, nes mano vaikai nevalgo tokio dalyko 😀 ). Padavėjas ir virtuvės šefas taip pat draugiški buvo Mums 🙂 Patogiai randama nuo Katedros bažnyčios.

Taigi, Kaimynų picerija esanti Vilniuje su įdomiu savo stiliumi gyvena

Odminių 15g, Vilnius. Smagiai praleisti laiką rekomenduojame atvykti tikrai!

Komentarai

Komentarų

    Parašykite komentarą

    El. pašto adresas nebus skelbiamas.

      Atgaliniai pranešimai su “Vegan picerija Kaimynai – Vilnius

      1. Vegan picerija Kaimynai – Vilnius | Vegan planeta
      error: Content is protected !!