Alive restoranas – Vilniuje

1024 765 Vegan Pipiras

Aplankėme auGalybės restoraną – Alive!

Ką mūsų šeiminėlė veikė / valgė Alive restorane Gedimino pr. 31, Vilniuje

aliveFullSizeRender-10alive

Smagu, kai atsidaro vis daugiau veganams skirtų vietų kur pavalgyti! Šį kartą lankėmės Vilniuje restorane Alive. Įėjus į tokį restoraną apima labai malonus jausmas, nes jame labai šviesu nuo didelių langų. Aplinka taip pat jauki.

Atsisėdus atėjo maloni ir labai paslaugi padavėja. Tai sudarė labai gerą įspūdį. Prieš užsisakant atnešė vandens, kaip ir pridera, vanduo su citrina nemokamas! Gali gerti kiek nori. Vyrelis paprašė arbatos. Vaikai gėrė vandenį taip pat, nes jiem atskirai atnešė labai gražias stiklines su šiaudeliais. Dar atnešė duonelės su kremu, tik mes galvojome, kad tai prie patiekalo yra, tai laukėm, kol atneš valgyti, o pasirodo tai užkandukas buvo prieš valgį.

aliveFullSizeRender-4alive aliveFullSizeRender-944saalive

Visgi iš jų menių išsirinkome paragauti „Puspurinius gnoochi”. Paragavome, nustebome labai gardžiu skoniu! Skonis tobulas, nieko jame netruko. Patieklas su bulvėmis „purpurinėmis” ir grybais.

aliveFullSizeRender-16alive aliveFullSizeRender-20alive

Taip pat paragauti užsisakėme iš menių „Penne Rigate Bolonijos padaže”. Paragavome, taip pat labai skanu. Tai makaronai su grybais, sultene ir kitais skanėstais! Valgėme su vyreliu labai skaniai!

aliveFullSizeRender-1744saalive aliveFullSizeRender-15alive

Beje, pamiršau paminėti, kad ir vaikams atnešė taip pat po mažesnę porciją „Penne Rigate Bolonijos padaže”. Vaikai buvo sotūs, tai kol mes skanavome, jie lakstė prie langų ratelius. Kai išsilakstė, gardžiai valgė taip pat!

aliveFullSizeRender-1844saalive aliveFullSizeRender-214alive

Dar siūlė paragauti ir desertukų, tačiau pilvukai buvo labai jau sotūs todėl palikome kitam kartui.

Galiausiai norėčiau paminėti tai, kad šis restoranas padarė labai gerą įspūdį mums visiems, nes jis jaukus, aptarnavimas superinis, o kas svarbiausia labai skanus patiekalus turi! Minėjo, kad menių jie keičia pagal sezoniškumą. Nuo gegužės mėnesio menių kažkas pasikeis.

Ar tu ateisi į Alive? Mes taip! Pažadame bus dar ne vienas jų patiekalų išbandymas! 🙂

Komentarai

Komentarų

    Parašykite komentarą

    El. pašto adresas nebus skelbiamas.

      Atgaliniai pranešimai su “Alive restoranas – Vilniuje

      1. Alive restoranas – Vilniuje | Vegan planeta
      error: Content is protected !!