Pavasario šventė 2017

1024 765 Vegan Pipiras

Pavasario šventė atėjo lauktai (o gal ne?). Tai mūsų antri metai be kiaušinių. Labai džiaugiamės, kad galime skaniai, sveikai ir mylint gamtą švesti šią šventę!

Įdomi ir kurpina staigmenų buvo ši diena, nes atsikėlus anksti – už lango buvo pilna sniego. Taip kėliausi, nes kepiau skanėstus kitiems. O jau kai prabudo šeimynėlė, dukrytė prašė ledų, tai pagaminau šrekiškų ledų, gardžiai suvalgėme visi. Sočiais pilvais galima buvo susitvarkyti namus. Prieš pietų miegą su vaikais spalvojome didžiulius „margučius” į mūsų parodą.

20170415FullSizeRender-9

Po pietų miego pasiruošėm pavasario šventės stalą su skanėstais : avinžirnių kepsneliai (viejų spalvų margučiai) , salotos taip pat dviejų spalvų, duonelė, saulėgrąžų grietinę su „flor de sal” druskosnamų druska, anakardžių „sūris”, daug vaisių iš snackbox.lt , taip pat kokia pavasario šventė be „kiaušinio”, tam skoniui suteikė druska „Kala namak” (druskosnamai.eu). Gaminome ir nekeptą „margučio” tortą gaminau su kakaviniu kremu, migdolų miltais (goodnuts.lt), papuoštą su razinomis (goodnuts.lt), džiovintu persimonu (goodnuts.lt), aguonomis, kokoso drožlėmis ir liofilizuotų žemuogių milteliais (supergarden).

20170415FullSizeRender-3 20170415FullSizeRender-12

Kepsnelius valgyti galėjome įvairiai, kaip sumuštinį su saulėgrąžų grietinę ir salotomis. Labiausiai mano vyrui patikęs dalykas tas, kad duona + saulėgrąžų grietinė + druska „Kala namak” = valgytų kiekvieną dieną (duona su „kiaušiniu”) 🙂

20170415FullSizeRender-5 20170415FullSizeRender-6

Taip pat gaminome ir burgerių su anakardžių sūriu. Dieviška!!!

20170415FullSizeRender-8

Privalgius sočiai, vėliau ragavome vaisius. Buvome pažaisti kieme, vaikai labai norėjo sniege pabraidyti, tai sunkiai ėjo namo, kol nepasakiau, kad grįžę valgysime torto 😀 pašalę nosytes namuose šiltai skanavome tortą.

2017041520170416FullSizeRender-10

Tokia ta mūsų pavasario (žiemiška) diena buvo. Linkime gražaus jums likusio vakaro ir žinoma šiltų dienų. Ačiū, kad esate su Mumis 🙂 Šilti linkėjimai nuo Mūsų šeimynėles!

Komentarai

Komentarų

    Parašykite komentarą

    El. pašto adresas nebus skelbiamas.

    error: Content is protected !!