Pirmoji vegan užkandinė Kaune – Ridikas

1024 768 Vegan Pipiras

Kaip mums smagu aplankyti vietas, kuriose galima daug rasti vegan maisto. Apsilankėme ir mes nesenai atsidariusiam Ridike. Likome patenkinti. Jei dar nežinote, adresas : M. K. Čiurlionio g. 16, Kaunas.

Sužinoję apie Ridiką svarstėme kurioje vietoje ten jie yra. Todėl netikėtai greitai radome mes jį.

Užėjus į vidų pasujautėme labai jaukiai, medis dvelkė erdvėje. Mums naturali aplinka labai artima yra. Todėl nudžiugome!

ridikas FullSizeRender-5 ridikas FullSizeRender-11

Vos įžengę vaikai rado sau satliuką, prie kurio bėgo atsisėsti ir pasakė mums, kad čia jų staliukas, jie prie jo valgys,o mes turime prie prie „baro” valgyti esančio prie lango.:) Jiems šis staliukas labai patiko!

ridikas FullSizeRender-6

Menių yra parašytas ant sienos arba pakabintas. Pasirinkti galima dviem būdais. Įdomu buvo pavartyti popierinį variantą, nes tai kiek neįprastas pieštinis menių 🙂

ridikas FullSizeRender-8 ridikas FullSizeRender-7

Užsisakėme paragauti tris skirtingus patiekalus.
Pirmąjį ką paragauti norėjome tai vaflius su datulių sirupu. Vaikai greitai suuvalgė vaflį, o tada datulių sirupą kabliavo labai skaniai 🙂 Mes nelabai spėjome paragauti, nes vaikai labai skaniai valgė, nenorėjome atimti!

ridikas FullSizeRender-13 ridikas FullSizeRender-4

Antrasis buvo suktinis. Buvo galima pasirinkti tris variantus, tačiau mes pasirinkome su masala prieskoniais ir tikrai nenusivylėm skoniu! Buvo labai labai gardus 🙂 Vaikams ir mums patiko!

ridikas FullSizeRender-10 ridikas FullSizeRender-9

Trečias dalykas ką ragavome tai falafeliai su daržovėmis. Paprastai su trimis padažais, daug daržovių ir falafelių. Sotus ir greitas! 🙂

ridikas FullSizeRender-15 ridikas FullSizeRender-17

Pabuvus pas Ridiką, likome patenkinti, patiekalai greitai pagaminami buvo, nors ir viena dirbo. Mums patiko, patiks ir Jums! Ypač patogu apsilankyti ten, kad vyksta su traukiniais, nes jis šalia yra, matosi traukiniai važiuojantis. Vaikai atsistoja žiūrėjo į juos! 🙂

Komentarai

Komentarų

    Parašykite komentarą

    El. pašto adresas nebus skelbiamas.

      Atgaliniai pranešimai su “Pirmoji vegan užkandinė Kaune – Ridikas

      1. Pirmoji vegan užkandinė Kaune – Ridikas | Vegan planeta
      error: Content is protected !!