Dukrytės tortas (Nr. 2)
Nekeptas sluoksniuotis!
Sudėtis:
Pagrindas:
1 puod. eko greitai paruošemų avižų dirbsnių (dobele.lt)
1 puod. kokoso drožlių
10 vnt datulių (datules.lt)
2 bananai
Pertepimas:
30 vnt datulių (datules.lt)
250g anakardžių (goodnuts.lt)
2 bananai
2 v.š eko kakavos
50g eko kokoso aliejaus
Viršus:
Kokoso drožlės (dažytos ciberžolę)
Liofilizuotos mėlynės (Frupp)
1 pak. kokoso užkandis su chia sėklomis (mixbox.lt)
Veiksmas:
Pagrindas: Datules ir bananus suplakti 1min kokteilinėje. Gautą masę sumaišyti su avižų dirbsniais ir kokoso drožlėmis.
Pertepimas: Datules, anakardžius, bananus, kakava ir kokoso aliejų suplakti iki vientysos masės kokteilinėje.
Į formą dėti pagrindą, pertepimą, pagrindą.. turi gautis apie tris sluoksnius, užbaigiant su pertepimu. Ant viršaus berti kokoso drožles, daryti gėlytes ir skaičių iš mėlynių,o gėlyčių žiedus iš kokoso rutulėlių.
Gautą tortą dėti į šaldytuvą keliom valandom. Pats skaniausias, kai palaikai šaldiklyje, gaunasi gaivus.
Skanaus!
Parašykite komentarą