Avinžirnių sumuštinis plius morkos ir žirneliai

768 1024 Vegan Pipiras

Gamindama valgyti visada smalsu yra ir vaikučiams. Todėl dažnai leidžiu jiems žiūrėti / padėti. Todėl ne išimtis kas lieka už kadro. Šį kartą mažiesiams mano pagalbininkams buvo ypač smasu pažiūrėti kas yra šiame pakelyje. Pagamtė labai apsidžiaugė, nes jie mėgsta žirnelius ir morkas. 🙂

FullSizeRender5

Šį kartą norėjosi ypač daug žirnelių su morkomis prie sumuštinio.

Sudėtis:
Ruginė duona (naminė)
1 pak. šaldytų morkų – žirnelių pakelio (bonduelle)
1 a.š liofilizuotų krapų (supergarden.lt)
1 pak. garuose virtų avinžirnių (bonduelle)
0,5 a.š himalajų druskos
2 v.š. sezamo sėklų
50g špinatų

Veiksmas:
Avinžirnius sutrinti šakute, įmaišyti smulkintus špinatus, druską ir sezamo sėklas. Gautą masę tepti ant duonos.
Šaldytas morkas – žirnelius pašildyti keptuvėje (be riebalų) su dangčiu apie 3min. Dėti į lėkštę ir berti krapus.

Skanaus!

FullSizeRender6

Komentarai

Komentarų

    Parašykite komentarą

    El. pašto adresas nebus skelbiamas.

      Atgaliniai pranešimai su “Avinžirnių sumuštinis plius morkos ir žirneliai

      1. Avinžirnių sumuštinis plius morkos ir žirneliai | Vegan planeta
      error: Content is protected !!