Gardūs makaronai , ypač sotus
Ne paslaptis, kad mūsų šeima mėgsta ! O sočiai pavalgyti visi norime.
Sudėtis:
1 pak. pilno grūdo kviečių makaronai (Pastopoly)
1 pak. morkų – žirnelių šaldytų (Bonduelle)
1 v.š eko alyvuogių aliejaus
4 v.š pomidorų padažo (naudojau naminį)
Druska „flor de sal” (druskosnamai.eu)
2 v.š krapų (šaldytų)
pundelis svogūno laiškų
sauja špinatų
Veiksmas:
Makaronus pavirti 1min. Į keptuvę pilti aliejų, pomidorų padažą ir morkas – žirnelius pašildyti kelias minutes, supilti makaronus ir gerai išmaišyti. Svogūno laiškus susmulkinti dėti į makaronus kartu su krapais, druska, gerai išmaišyti. Į lėkštę dėti špinatus ir paruoštus makaronus.
Skanaus!
Parašykite komentarą