Cinamoninės nekeptos širdutės

1024 765 Vegan Pipiras

20170406FullSizeRender-9

Sudėtis:

1,5 puod. migdolų miltų (goodnuts.lt)

20 vnt šviežių datulių (datules.lt)

2 bananai – gerai prinokę su daug juodų taškiukų (snackbox.lt)

2 puod. kokoso drožlių

2 puod. eko avižų dribsnių, greito paruošimo (dobele.lt)

3 v.š cinamono sauja kokoso drožlių dažytų ciberžolę

Papuošimui:

1 pak. silpnai sūdyti šokoladiniai kokosų traškučiai (mixbox.lt)

25g RAW šokolado (mixbox.lt)

Veiksmas: Migdolų miltus, datules, cinamoną ir bananus suplakti iki vientysos masės kokteilinėje. Į gautą masę įmaišyti kokoso drožles ir avižų dirbsnius. Sumaišius visas sudedamasias dalis dėti į norimą formą – Aš naudojau silikoninę širdučių formelę. Ant viršaus dėti kokoso traškučius, aplieti ant garų ištirpintu šokoladu ir vienoje pusėje širdučių berti geltonas kokoso drožlęs. Formą dėti į šaldiklį ir palaikyti 3-4val. Prieš valgant būtina palaikyti 10-15min kambario temp.

Skanaus!

20170406FullSizeRender-13

Komentarai

Komentarų

Parašykite komentarą

El. pašto adresas nebus skelbiamas.

error: Content is protected !!