Cinamoninės nekeptos širdutės
Sudėtis:
1,5 puod. migdolų miltų (goodnuts.lt)
20 vnt šviežių datulių (datules.lt)
2 bananai – gerai prinokę su daug juodų taškiukų (snackbox.lt)
2 puod. kokoso drožlių
2 puod. eko avižų dribsnių, greito paruošimo (dobele.lt)
3 v.š cinamono sauja kokoso drožlių dažytų ciberžolę
Papuošimui:
1 pak. silpnai sūdyti šokoladiniai kokosų traškučiai (mixbox.lt)
Veiksmas: Migdolų miltus, datules, cinamoną ir bananus suplakti iki vientysos masės kokteilinėje. Į gautą masę įmaišyti kokoso drožles ir avižų dirbsnius. Sumaišius visas sudedamasias dalis dėti į norimą formą – Aš naudojau silikoninę širdučių formelę. Ant viršaus dėti kokoso traškučius, aplieti ant garų ištirpintu šokoladu ir vienoje pusėje širdučių berti geltonas kokoso drožlęs. Formą dėti į šaldiklį ir palaikyti 3-4val. Prieš valgant būtina palaikyti 10-15min kambario temp.
Skanaus!
Parašykite komentarą