Pusryčių košė be cukraus ir ypač skani!

1024 765 Vegan Pipiras

20170425FullSizeRender

Sudėtis:
2,5 puod. eko pilno grūdo avižų dirbsnių (Dobele)
3,5 puod. vandens
4 bananai (su daug juodų taškelių, po vaisių dėžės gavimo apie 4d. iš Snackbox.lt)1 a.š cinamono
sauja eko kokoso riekelių (Bioteka)
sauja eko šilkmedžio uogų

Veiksmas:
Avižų dirbsnius užpilti vandeniu ir palikti virti kol užvirs. Palikti kelias minutes puode išbringti.
Patikta su pjaustytais bananais ant viršaus cinamonas, šilkmedžio uogomis (jos ypač minkštutėlės), kokoso riekelėmis (kažkas vov!). Valgai ir mėgaujiesi, kad nereikia papildomo saldumo, nes viskas čia saldu!

Skanaus!

20170501FullSizeRender-1

Komentarai

Komentarų

Parašykite komentarą

El. pašto adresas nebus skelbiamas.

Atgaliniai pranešimai su “Pusryčių košė be cukraus ir ypač skani!

  1. Pusryčių košė be cukraus ir ypač skani! | Vegan planeta
  2. Vegan Pipiro pusryčių košė be cukraus – Dobele Lietuva
error: Content is protected !!