Pusryčių košė be cukraus ir ypač skani!
Sudėtis:
2,5 puod. eko pilno grūdo avižų dirbsnių (Dobele)
3,5 puod. vandens
4 bananai (su daug juodų taškelių, po vaisių dėžės gavimo apie 4d. iš Snackbox.lt)1 a.š cinamono
sauja eko kokoso riekelių (Bioteka)
sauja eko šilkmedžio uogų
Veiksmas:
Avižų dirbsnius užpilti vandeniu ir palikti virti kol užvirs. Palikti kelias minutes puode išbringti.
Patikta su pjaustytais bananais ant viršaus cinamonas, šilkmedžio uogomis (jos ypač minkštutėlės), kokoso riekelėmis (kažkas vov!). Valgai ir mėgaujiesi, kad nereikia papildomo saldumo, nes viskas čia saldu!
Skanaus!
Parašykite komentarą