Ypač gardūs čeburekai, vienas, du ir nebėra

768 1024 Vegan Pipiras

FullSizeRender-3Full

Reikia:
Tešlai
250 ml šalto vandens
50 ml saulėgrąžų aliejaus
0.5 a.š. druskos
0,5 a.š sodos
50ml citrinos
speltos miltų, tiek kiek prireiks padaryti elastinę tešlą (apie 1250ml)

Įdarui:
0,5 raudonųjų lęšių picos pado
1 paprika
4 cm poro
druskos
pipirų

Veiksmas:
Įdaras: Lęšių padą, porus supjaustyti. Papriką supjaustyti kubeliais ir pakepinti. Viską sumaišyti kartu berti druskos, pipirų ir išmaišyti.

Iš nurodytų produktų užminkome elastingą tešlą, padaliname į kelias dalis. Iškočiojame,tik labai plonai nekočiokite, kad nesuplyštų. Išspaudžiame apskritimus. Į vidurį dedame įdaro, suspaudžiame kraštus šakute.

Keptuvėje įkaitiname aliejų, dedame mūsų paruoštus čeburekus ir kepame kiekvieną pusę iki auksinės spalvos, dedame ant popierinių rankšluoščių, kad susigertų nereikalingi riebalai.

Skanaus!

FullSizeRender-10Full

Komentarai

Komentarų

    Parašykite komentarą

    El. pašto adresas nebus skelbiamas.

    error: Content is protected !!