Avinžirnių kepsneliai orkaitėje!

1024 765 Vegan Pipiras

20170406FullSizeRender-7

Sudėtis:
Kepsneliams :
500g avinžirnių (mirkytų 24val., gerai nuplauti ir virti)
1 raudona paprika
50 g jaunų špinatų
pundelis svogūno laiškų
1 a.š himalajų druskos
1 a.š pipirų
Rūkytos paprikos miltelių (smokeland.eu)

Salotos:
Pekino kopūstas
svogūno laiškai
špinatai
liofilizuotas bazilikas (supergarden.lt)
šaldyti krapai
pipirai
himalajų druska
saulėgrąžų grietinė

Papildomai:
Rukola,
Kepinti pievagrybiai,
Eko agurkas
Liofilizuotos petražolės (supergarden.lt)

Veiksmas:
Virtus avinžirnius susmulkinti kokteilinėje su 1 puod. avinžirnių skysčiu. Susmulkinti papriką, špinatus, svogūno laiškus. Į avinžirnių masę dėti smulkintus produktus, išmaišyti kartu su druska ir pipirais. Su „ledų” šaukštu dėti ant kepimo popieriaus. Pačius kepsnelius pabarstyti paprikos milteliais. Dėti į įkaitintą orkaitę ir kepti 180temp., apie 20-25min.

Pasiruošti salotas bei kitus papildomus produktus.

Skanaus!

20170406FullSizeRender-10

Komentarai

Komentarų

    Parašykite komentarą

    El. pašto adresas nebus skelbiamas.

    error: Content is protected !!